Ágyi poloska irtás Budapest

Ágyi poloska irtás történhet vegyszermentes, vagy irtószeres eljárások segítségével. Különleges rejtőzködő képessége miatt mindkét kezelésnél több módszer kerül alkalmazásra egyidejűleg. Pontosan milyen módszerek és eljárások jöhetnek szóba?

Ágyi poloska irtása az adott körülmények figyelembevételével és a megrendelői igényekhez alkalmazkodva végezzük. Az irtás során figyelembe vesszük az ingatlan használatának módját, előzményeket és a lakókat. Gyermekek és háziállatok mellett jellemzően bio poloskairtást szoktunk javasolni. Az ágyi poloska irtás főbb- és kiegészítő módszereiről részletesen olvashat ebben a fejezetben. Felismeréshez, beazonosításhoz kattintson a linkre.

 Ügyfélszolgálat – +36 30 230 8595

Ágyi poloska irtás vegyszerekkel

Az ágyi poloska irtás alapvetően irtószeres permetezéssel történik, kiegészítő eljárások alkalmazása mellett. Professzionális irtószerek alkalmazása ágyi poloska esetében kulcsfontosságú. Kiegészítő kezelések tekintetében, az úgynevezett légtértelítés valamely formája kerül alkalmazásra legtöbbször. Az irtószerek és kiegészítő eljárások megválasztásában az alábbi szempontok mérvadóak.

  • Volt-e már valamilyen poloskairtás, ha igen akkor milyen irtószer került alkalmazásra?
  • Szakember végezte vagy házilagos kezelés történt?
  • Bútorok, berendezési tárgyak anyaga, összetettsége és állapota.
  • Zsúfoltság illetve higiénés körülmények.
  • Poloska fertőzöttség mértéke.
  • Galéria vagy lambéria található-e az adott helyiségben.
  • Társasház fertőzöttsége.
  • Ingatlan használati formája ( Hotel, Szociális, Magán, stb. )
  • Egyéb poloskairtást nehezítő körülmények.

Vegyszermentes ágyi poloska irtás Budapest

A vegyszermentes ágyi poloska irtás lényege a szélsőséges hőmérsékleten alapul. A rovarok nagy része, így az ágyi poloska is 50°C -on percek alatt elpusztul. A gőzzel történő poloskairtás egy nagynyomású 180°C-on szárazgőzt kibocsájtó kifejezetten erre a célra kifejlesztett géppel végezzük. Előnye, hogy egészen apró résekbe, repedésekbe, illesztékekbe is behatol. Az ágyi poloska irtás gőzzel minden fejlettségi szinten lévő egyedet elpusztít azonnal, beleértve a petéket is. Azonban kizárólag gőzzel maradéktalan irtást végezni még szakképzett, napi szinten poloskairtást végzőknek sem sikerül. A vegyszermentes kezelések több lépcsőből tevődnek össze aminek az eredményességét csapdázással monitorozzuk.

Ágyi poloska irtás Budapest – Módszerek

Ágyi poloska irtása házilag

Rengeteget lehet olvasni az ágyi poloska házilagos irtásának nehézségeiről, nem véletlenül. Aki saját maga szeretne megküzdeni ezekkel az apró vérszívókkal, annak azt tanácsoljuk, hogy ne tegye. Amennyiben mégis szeretné megpróbálni azt javasoljuk, ne kísérletezzen vele túlságosan sok ideig. Tapasztalni fogja, hogy a bolygatás és a bolti irtószerek hatására menekülni fognak a poloskák, majd olyan helyeken is megjelennek ahol azelőtt nem voltak. Idővel pedig visszatérnek eredeti helyükre, az ember közvetlen közelébe. Ágyi poloska irtás házilag magas egyedszám esetén, jobb azonnal szakemberhez fordulni.

Ágyi poloska irtás menete

Az ágyi poloska irtás menete nagyban függ az ingatlan tulajdonságaitól és az előzményektől. Ezen kívűl a választott irtási módszerek is nagyban befolyásolhatják a munkafolyamat menetét. Előzetes telefonos egyeztetés alapján tudunk részleteket mondani magáról a folyamatról, illetve az előkészületek tekintetében. Mivel nincs két egyforma „eset” ezért a lényeges körülmények megismerése alapjaiban befolyásolják az ágyi poloska irtás menetét.

Ágyi poloska irtása előtt

Az ágyi poloska irtása nem ott kezdődik, hogy valamilyen bolti irtószert kezdünk el fújkálni vagy a rovarirtó szakember nekilát a permetezésnek. Valójában tulajdonosok teszik meg az első lépést a rovarmentes állapot felé. Mielőtt fejvesztve nekiugrana a poloskáknak, tájékozódjunk az interneten, vagy telefonon kérje szakemberünk tanácsát.

Amikor ágyi poloska kerül a lakásba és már biztosan sikerült beazonosítani, mindig az első lépés a legkritikusabb. Laikusként információ valamint mindenféle ismeret, tapasztalat hiányában a legtöbb ember csak ront a helyzeten. Sok esetben nem csak a saját, de mások kárára is. A tipikusan elkövetett hibákról egy külön fejezetet szentelünk – ágyi poloska terjedése -.

Alapos takarítást, lomtalanítást az egész lakásra kiterjedően, főleg a szobákra vonatkozólag tegye meg, minél hamarabb. Az ágy felett vagy annak közvetlen közelében falra felragasztott poszterek, képek, cetlik, polcok eltávolítás szinte kötelező jellegű. Az ágyi poloskák ezen tárgyak mögött és illesztékeiben rejtőznek el.

A fentieket meghatározott sorrendben, precízen és többnyire meghatározott módon bezsákolva célszerű elvégezni, amennyiben egyáltalán lehetséges. Célja mindennek a zsúfoltság megszüntetése és a hozzáférhetőség megteremtése. Ágyi poloska irtása előtt nagyon sok olyan dolgot lehet tenni ami az eredményességet nagyban befolyásolhatja.

 Ügyfélszolgálat – +36 30 230 8595

Ágyi poloska irtása utáni takarítás

Az ágyi poloska irtás utáni takarítás célja, hogy közvetlen lakókörnyezetünket megszabadítsuk a poloskák miatt fellépő szennyeződésektől. Alapos takarítással eltüntethetők az elhullott rovarok, ürüléknyomok, levedlett kültakarók és az irtásból visszamaradt irtószer maradványok. Ezek allergizáló hatása, arra érzékenyeknek ily módon megszüntethetők. Az általunk leggyakrabban alkalmazott módszer – ágyi poloska irtás gőzzel – lehetővé teszi, hogy már az első beavatkozás után el lehessen végezni a takarítási műveleteket. Ráadásul a gőzhöz általunk adagolt poloska ürüléket fellazító készítménynek hála, annak eltávolítása is egyszerűbbé válik.

Ágyi poloska irtás ára Budapest

Az ágyi poloska irtás ára egy nagyon fontos és sokakat érdeklő kérdés. Mindenkit foglalkoztató téma, amennyiben ágyi poloskával kerül kapcsolatba, legyen az lakás, munkahely vagy szállás. Az poloska irtás ára önmagában is árulkodó lehet, gyanúsan olcsó vagy túlságosan gyorsan elvégzett kezelések mind-mind jelei lehetnek a nem megfelelően “testre szabott” poloskairtásnak. Kizárólag a díjak figyelembevételével nem lehet messzemenő következtetést levonni, de kiinduló pontnak tekinthető. Más kártevővel ellentétben az ágyi poloskától megszabadulni könnyen, gyorsan és olcsón biztosan nem lehet.

Hasznos tudnivalók