Ágyi poloska irtás gőzzel

Ágyi poloska irtás gőzzel

Ágyi poloska irtás gőzzel hogyan lesz igazán hatékony anélkül, hogy napokig tartó tortúrába fordulna a művelet.

Sokan próbálkoznak ágyi poloskát irtani gőzzel, de valamiért szinte mind kudarcba fullad. Mi lehet ennek az oka? Egy ilyen összetett ( számos buktatót rejtő ) irtási folyamat kapcsán leggyakrabban elkövetett hibákat összegezzük most. A gőzzel való poloskairtás hatékonysága kétségtelen, viszont laikusként megfelelő felszerelés nélkül szinte biztos lesz a kudarc. A legjobb gőzgép sem hozza meg önmagában a kívánt eredményt.

Ágyi poloska irtása gőzzel

A gőzzel történő poloskairtás egy nagynyomású 180°C-on szárazgőzt kibocsájtó kifejezetten erre a célra kifejlesztett géppel végzik a szakembereink. Előnye, hogy egészen apró résekbe, repedésekbe, illesztékekbe is behatol. Az ágyi poloska irtás gőzzel minden fejlettségi szinten lévő egyedet elpusztít azonnal, beleértve a petéket is. Nagy előny ez a hagyományos irtószeres kezelésekkel szemben, ugyanis ennek a technológiának az alkalmazása esetén nincs szükség ismétlő irtásra.

Persze az ágyi poloska irtás gőzzel nem minden körülmények között alkalmazható önmagában, vannak bizonyos korlátai. Alapvetően a túlzsúfoltság teszi lehetetlenné az alkalmazását, vagy a túlságosan összetett esetleg nagyobb területek. Ilyenkor más módszerekkel kell kombinálni. Egy átlagos lakásban nekünk sem sikerülne kizárólag gőzzel maradéktalan mentesítést elérni, még a sok éves munkatapasztalat ellenére sem. Erre csak kevés bútorzattal és holmival ellátott helyiségekben van lehetőség.

Kérdése van? Hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal: +36 30 230 8595

Nagy előnye az irtószer mentesség és az azonnali ölőhatás. Természetesen mivel bonyolultabb, időigényesebb eljárás árban is drágább. Nem mindig ugyan, mert még a gőzzel történő poloskairtás egykörös, addig a hagyományos irtószeres kezelések általában három fordulósak, tehát jó esetben háromszor kell nekiállni az irtási procedúrának.

Ágyi poloska irtás gőzzel házilag

A gőzzel való poloska irtás napjainkban a leghatékonyabb eljárás ágyi poloska ellen. Viszont mint minden módszernek ennek is megvannak a feltételei ahhoz, hogy sikeres legyen. Ismerni kell az ágyi poloska biológiai tulajdonságait, megjelenését minden fejlődési alakban és a tipikus rejtekhelyeit. Szakértelmen kívül, a gőzzel való poloska irtás kulcsa a munkatapasztalat. Az aki először csinálja és kizárólag gőzzel dolgozik, szinte biztosan sikertelenségre lesz ítélve. Szintén kulcsfontosságú a megfelelő készülék megléte. Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen eszközt használunk erre a célra. A kevés üzem idejű, alacsony hőmérsékleten üzemelő és kis gőznyomásra képes készülék biztosan hatástalan marad, sőt. Több-kevesebb egyed a helyiség távolabbi pontjára fog menekülni.

Senkit sem akarunk lebeszélni a házilagos kísérletezgetésekről, ha viszont többszöri nekifutásra sem ért el eredményt, ne húzza tovább az időt mivel egyre rosszabb helyzetbe fog kerülni ágyi poloska tekintetében. A rovarok szaporodása okán az idő minden esetben kritikus tényező.

Ágyi poloska irtás gőzzel, szakemberrel

A vegyszermentes ágyi poloska irtás több technológia együttes alkalmazásán alapszik. Sok éves kísérletezés és tapasztalatgyűjtés eredményeként fejlesztettünk ki egy olyan módszert ami ismétlések nélkül tud eredményes lenni. A kombinált poloskairtás első fázisa a gőzölés. Minden bútor és berendezési tárgy esetén pontosan ismerni kell a haladási sorrendet. Ez nagyon fontos mivel a gőznek nincsen tartós hatása. Kellő mennyiségű munkatapasztalat nélkül a poloskák egy része el fog menekülni.

A gőzölést követően egyéb módszerek kerülnek alkalmazásra. Helyzettől függően a permetezéstől a porköd-képzésig minden olyan technológiát bevetünk amit az adott körülmények között lehetségesnek és szükségesnek látunk. Akár teljesen irtószerek nélkül. Vannak azonban “súlyos” esetek mikor irtószereket is be kell vetni, de többnyire ezeknél is elegendő egyetlen irtás.

Látható, hogy kizárólag gőzt használva nekünk sem sikerülne a poloskairtás. Aki pedig először próbálná annak nem sok esélye van. Találkoztunk már olyanokkal akik kitartóan hónapokig kísérleteztek ágyi poloska irtással gőzzel házilag, majd ózongenerátort is vásároltak, mégsem jártak sikerrel. Általánosságban ezekről a próbálkozásokról elmondható, hogy minden beavatkozás után maradt néha túlélő egyed, Így néhány nap elteltével újra megjelentek a vérszívók.

Kérdése van? Hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal: +36 30 230 8595