Ágyi poloska felderítés

Ágyi poloska felderítés

Ágyi poloska felderítés

Ágyi poloska szakszerű felderítése professzionális eszközökkel. Tisztában vagyunk vele, hogy mennyire nehéz egy átlagos lakásban az ágyi poloskát megtalálni. Magas fertőzöttség mellett sem képesek sokan felismerni a kialakult problémát. Szakavatott szemmel kollégáink a legtöbb, az ember közelében megtelepedett rovart sokkal nagyobb eséllyel képesek felderíteni. Ebben nyújtanak még plusz segítséget az alábbi eszközök is.

Ágyi poloska felderítés kisegítő eszközökkel

Ágyi poloska megtalálása laikusok számára nem ritkán szinte lehetetlen. Rendkívüli rejtőzködő képessége és apró termete miatt még szakemberek számára is kihívást jelent például egy egészen kicsi lárva megtalálása. Túlzsúfolt helyiségekben még ennél is nagyobb kihívást jelent bármely rovar felderítése és beazonosítása.

Éppen ezért zseblámpán kívül egyéb eszközökre is szükség lehet. Amit keresni érdemes felderítéskor azt az ágyi poloska felkutatása témakörében már elemeztük. Szakembereink kérdéses esetekben, amikor csak a gyanúja van ( pl.: rejtélyes csípések ) az ágyi poloska jelenlétének, akkor olyan kisegítő eszközöket hívunk segítségül amik megkönnyítik a felderítés sikerességét.

Ágyi poloska felderítés menete

Első lépésként élő rovart keresünk azokon a rejtekhelyeken melyek elsődlegesnek számítanak. Második lépésben szintén élő rovar felderítése a cél. Erre a célra egy speciális kiűző spray-t használunk a fekhelyek és azok közvetlen közelében. A felderítő kiűzés során a rovarok nem pusztulnak el csak láthatóvá válnak, így pontosan tudni fogjuk mivel állunk szembe.

A siker sokszor még ebben az esetben sem garantálható. További lépésként a rovarok nyomait keressük ( vér, ürülék, lárvabőr, stb. ) A feladatra ágyi poloska felkutatásánál UV lámpát alkalmazunk, ami nagyban megkönnyíti az említett nyomok és foltok észrevehetőségét.

Ágyi poloska felderítése csapdák segítségével

Ágyi poloska csapda felderítésre, ellenőrzésre és folyamatos monitoring tevékenységre alkalmas. Amennyiben a felderítés valamint az előzmények ismerete sem segít azonosítani a feltételezett kártevőt, csapdákat helyezünk ki a megfelelő helyekre, kellő mennyiségben. Magáról a felderítésről néhány mozzanat az alábbi videóban. Az ágyi poloska csapdák lehetnek hagyományos és elektromos egységgel ellátottak.

Ágyi poloska felderítés után

Sikeresen beazonosít ágyi poloska után jöhet az irtás. Az ágyi poloska irtás történhet irtószerekkel, vagy vegyszermentes technológiával is. Természetesen, ha nincs rovar irtani sem kell. Ettől függetlenül a rovarcsapdák akár hosszú távon is maradhatnak indokolt esetben, például a magas rovarfertőzöttségnek kitett ingatlanoknál.

Kérdése van? Hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal: +36 30 230 8595