Ágyi poloska irtás intézményekben

Ágyi poloska irtás intézményekben

A szociális és egyéb intézményekben gyakori vendég az ágyi poloska mivel a lakók gyakran cserélődnek. Hozzátartozók, személyzet stb. nagy számban és rendszerességgel érkeznek az épületbe, ami a behurcolást előidézheti. Intézmények esetében a legfőbb problémát az jelenti, hogy nem fedezik fel időben az ágyi poloska fertőzöttséget. Ott pedig ahol először találkoznak vele, helytelenül kezdenek cselekedni. Pontosan ebből adódik a másik nagy hiba amit el lehet követni. A szakszerűtlen kezelések, ágyneműcserék és lomtalanítás hatására rendkívüli mértékben és gyorsasággal kezdenek terjedni az épületben. Bizonyára sok intézményvezetőnek ismerős már ez a jelenség. Mi a legjobb megoldás intézményi poloskairtásra?

Kérdése van? Hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal: +36 30 230 8595

Ágyi poloska irtás intézményekben és bentlakásos otthonokban

Az ágyi poloska olyan mint egy vírus, elegendő egyetlen ember aki behurcolja majd ezt követően könnyedén elterjed, kiirtani viszont itt a legnehezebb. Az ágyi poloska irtása szakszerűen speciális irtószer koncentrátumokkal történik. Irtószerek kiválasztásánál a legbiztonságosabb terméket választjuk, ami ágyi poloskára hatékonyan alkalmazható. Nem szabad elfelejteni, hogy a legtöbb intézményben biztosan vannak idősek, betegek, vagy gyermekek. Éppen ezért az alkalmazott szereket és módszereket hozzájuk kell igazítani, valamint a biztonsági és óvórendszabályok ismertetése, ezek betartása elengedhetetlen.

Egyre gyakrabban merül fel az igény az intézmények részéről, hogy vegyszermentes eljárással szeretnének megszabadulni az ágyi poloskáktól. Nem véletlenül, hiszen minden hasonló létesítményben akadnak olyanok akik allergiásak az irtószerekre, vagy egész egyszerűen lehetetlen a hagyományos módszerekkel hatékony irtást végezni. Egészen kicsi gyermekek, ágyhoz kötött idősek illetve sérültek mellett biztosan nem alkalmazható semmilyen vegyszeres megoldás. Éppen az ilyen jellegű esetekre fejlesztettük ki az irtószer mentes eljárásunkat, ami lényegében fizikai hatáson alapul. Minden körülményekre van teljes körű megoldásunk, gőz, por, hab és folyékony formában bio szerekkel küzdünk az ágyi poloskák ellen, minden esetben az adott helyzetekhez igazodva.

Mennyi irtásra van szükség intézmények tekintetében?

Ágy poloska irtás intézményekben a hagyományos irtószeres eljárásokkal 2-3 ismétlés után lehet rovarmentes, optimális körülmények között. Kombinált irtással akár egyetlen alkalom is elegendő lehet a teljes mentesség eléréséhez, de mindkét módszernél komoly befolyásoló tényezők adódhatnak. Minden esetben látni és ismerni kell az adott körülményeket, valamint az előzményeket. Sajnos az intézményi körülmények között tudnak leggyorsabban elterjedni az ágyi poloskák. Valójában ezen körülmények között nem is elegendő rovarirtást végezni. Intézményi rovarirtásra személyre szabott protokollt dolgozunk ki aminek a kivitelezésére együttműködésre van szükség a lakók és a személyzet részéről. A mentesítés és a mentesség fenntartása sikeres lesz, ha bizonyos alapszabályt mindenki betart. Cégünk által kidolgozott rovarirtási program mindenki számára biztonságos és eredményes, mind a lakók, mind a személyzet számára egyaránt.

Ágyi poloska irtás utáni ellenőrzés intézményekben

Az ágyi poloska irtás utáni ellenőrzés egy igen lényeges eleme a mentesítésnek. Semmi esetre sem maradhat rovar az intézményben, mivel könnyedén képesek újraszaporodni. Ellenőrzések során az ágyi poloska jeleit és nyomait vizsgáljuk, amihez nagy segítség még az irtás során telepített csapdák. Ágyi poloska csapdák kihelyezése szinte minden irtás után megtörténik kollégáink által. A poloskacsapdák méretét és formáját a körülményekhez igazítjuk, illetve szükség esetén melegítős egységgel is ellátjuk.

Kérdése van? Hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal: +36 30 230 8595