Ágyi poloska matracban

Ágyi poloska matracban

Belemegy az ágyi poloska a matracba? Amennyiben ágyi poloskáról van szó a fekhelyek egésze, beleértve a matracokat is érintett lesz. Rendkívüli rejtőzködő képessége miatt kezdettben nagyon nehéz élő rovart találni. Eleinte csak a csípései jelentkeznek, majd más ráutaló nyomok is kezdenek előkerülni. Az ágyi poloska jelei kezdetben az alábbiak lehetnek matracban.

Ágyi poloska jelei matracban

Az ágyi poloska kifejezetten az ember vérszívója, ezért a közvetlen közelében rejtőzködik el annak érdekében, hogy minél gyorsabban és könnyebben hozzáférhessen „táplálékforrásához”. A lakásba bekerülését követően azonnal vért fog keresni magának, ami persze az ember lesz mint forrás. Minden olyan helyen megtalálják a célszemélyt ahol az sok időt tölt nyugalomba. Akár éjszaka az ágyban, akár napközben a egy fotelben ülve.

Kérdése van? Hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal: +36 30 230 8595

Az ágyi poloska jelei kezdetben a reggelre jelentkező viszkető csípések. Kis idő múltán ( néhány nap ) kezdenek megjelenni vérfoltok és apró ágyi poloska ürülékek a matracon, lepedőn, ágyneműn.

Ágyi poloska belemegy a matracba?

Az ágyi poloskának nincs olyan szerve amivel vágni tudna, ezért a matrac belsejébe kizárólag akkor képes bemászni, ha az szakadt vagy ki van cipzározva. Minden más esetben a gyűrődések és varrások mentén rejtőzködnek el. Petéit és ürülékét is ezek környékén helyezi el.

Ágyi poloska irtása

Hogyan zajlik az ágyi poloska irtása? Mit és hogyan végeznek a szakemberek egy irtás folyamán? Egyetemleges minden körülmények között alkalmazható recept nincs. A mentesítés minden esetben az adott körülményekhez igazodik. Érdemes azt is eldönteni, hogy irtószeres vagy teljes egészében vegyszermentes ágyi poloska irtást szeretne. A hagyományos ágyi poloska irtás szintén eredményes, de ebben az esetben ismétlésre van szükség, mégy a bio poloska irtás egyalkalmas. Az ágyi poloska miatt kidobni a matracokat nem szükséges, bármelyik eljárást is választja mentesíteni lehet azt a rovaroktól. Természetesen, ha szakember végzi megfelelő eszközökkel és minőségi szerekkel.

Poloskás matrac eltávolítása

Az ágyi poloskával fertőzött matracokat nem szükséges kidobni, de néhány esetben mégis megtörténik. Jellemzően az undor és/vagy a rengeteg rovarral, ürülékkel szennyezett fekhelyek kerülnek szemétbe. Nagyon nem mindegy, hogy mindez milyen körülmények között történik. Mozgatás közben a poloskák ki fognak potyogni a matracból. Így terjednek egyik szobából a másikba, majd a közös területeken társasházak esetében, rengeteg lakást befertőzve. Ezután persze még valaki haza is viheti az érintett matracot. Az ágyi poloska egyik terjedési módja a kidobott holmik miatt alakul ki. Amit javasolni tudunk, hogy légmentesen zárva dobjon ki minden fertőzött bútort, valamint írja rá – ágyi poloska -.

Kérdése van? Hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal: +36 30 230 8595