Ágyi poloska irtás módszerei

ágyi poloska irtás módszerei

Az ágyi poloska elleni küzdelemben minden olyan modern technológiát, irtószert és bioszert bevetünk ami a végleges és tartós eredményhez szükséges. Számos eljárást teszteltünk és vezettünk be amely biztosítja a sikerességet már egyetlen kezelés után. Az ágyi poloska irtás módszerei közül minden esetben az adott körülményekhez igazodva választjuk ki a legmegfelelőbbet. Természetesen előfordulnak olyan egyedi esetek amikor mindent be kell vetni a sikeresség érdekében. Jellemzően ilyenek az intézményi körülmények.

Ágyi poloska irtás módszerei – Videó

Ágyi poloska irtás módszerei – Irtószerek nélkül

A vegyszermentes ágyi poloska irtás alapvetően erre a célra kifejlesztett speciális szárazgőzt előállító géppel történik. Átlagos berendezettségű lakásokban önmagában a gőzölés nem elegendő. Éppen ezért más eljárásokat is alkalmazunk annak érdekében, hogy egyetlen kezelés elegendő legyen. Ágyi poloska elleni harcban a legmagasabb minőségű gépeket és kiegészítő szereket alkalmazzuk, kellő időráfordítással és alapos munkát végezve. A vegyszermentes eljárások alapvetően fizikai hatáson alapulnak mint például a magas hőmérséklet, fagyasztás, légzőnyílás elzárás és a rovar testének felsebzése porozószerrel. Az irtószerek és vegyszerek nélküli módszerek biztonságot nyújtanak a család számára, a hatékonyság megőrzése mellett.

Kérdése van? Hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal: +36 30 230 8595

Ágyi poloska irtás módszerei – Permetezés

Permetezéssel folyékony munkaoldatok kihelyezése történik, amely lehet irtószeres, vagy irtószer mentes. A munkaoldatok elkészítése különböző koncentrátumokból tevődik össze. Amennyiben tartós méregmező létesítésére van szükség, abban az esetben kizárólag a legmagasabb minőségű és leghatékonyabb termékeket részesítjük előnyben ágyi poloska ellen. Persze ezek nem olcsóak viszont biztonságosak és eredményesek. Sajnos az ágyi poloska rezisztens az olcsó irtószerekre mivel már széles körben, valamint régóta használatban vannak. Ugyanez igaz az alacsony hatóanyagtartalmú bolti szerekre.

Ágyi poloska irtás módszerei – Ködképzés

A permetezés kiegészítéseként biztosan szükség lesz ködképzésre is. A ködképző generátorok segítségével hatékony kiűzést lehet alkalmazni annak érdekében, hogy az apró résekből ki lehessen űzni a rovarokat. Erre a célra szintén több féle termék áll rendelkezésre. Minden esetben a körülményekhez igazodva a legjobbat választjuk. A helyiségek zárhatósága, szigetelhetősége alapvetően befolyásolja, hogy egyáltalán lehessen ködképzést végezni az adott ingatlanban. A ködképzésre irtószeres ( természetes, vagy szintetikus ) és irtószer mentes munkaoldatot használunk, körülményektől függően.

Ágyi poloska irtás módszerei – Füstölés

Ágyi poloska ellen az egyik leghatékonyabb kiegészítő módszer a füsttel történő légtértelítés. Kiváló eredményességgel alkalmazható zsúfolt és nehezen hozzáférhető helyeken. Megfelelő töménységben kijuttatva végzetes a poloskák számára. Ágyi poloska irtás kiegészítő módszereként szakemberek már régóta használják a füstölést többnyire permetezés mellett. Előnye, hogy “szinte” bárhová behatol és nehéz előle elrejtőzni még a poloskáknak is. Magas fertőzöttség és akár rendkívüli zsúfoltság mellett a füstbefújás rendkívül jó eredményt hoz ágyi poloska ellen. Részletet az eljárásról a fenti videóban láthat.

Ágyi poloska irtás módszerei – Porral

Nagyon ritka az olyan ingatlan ahol ne lennének mélyebb hasadékok, rések, stb. Nem kizárólag az épület szerkezetére, vagy szerkezeti elemeire gondolunk. A bútorok tekintetében is akadnak olyan kialakításúak, amik porozást igényelnek. Az eljárás és maga a por sokkal kíméletesebb ebben az esetben mint a folyékony munkaoldatok. A fából készült szerkezeti elemeket, vagy bútorok repedéseit szárazgőzzel járatjuk át általában, de vannak kivételek. Amit más módon nem lehetséges károsodás nélkül kezelni azt porozással oldjuk meg. Kapcsolókat, konnektorokat kizárólag porozással szabad mentesíteni.

Ágyi poloska irtás módszerei – Habbal

Számtalan körülmény indokolhatja a hab használatát, de ez nem azt jelenti, hogy habbal borítanánk be az egész lakást. Célzottan azokat a hasadékokat, réseket, lyukakat, stb. töltjük fel poloskairtó habbal, ahol ez kifejezetten célravezető és indokolt. Bizonyos körülmények között sokkal hatékonyabb eljárás mint bármi más. Annak érdekében, hogy ne maradjanak bóvóhelyek ahol a poloskák túlélhetik a beavatkozást, akár habbal, akár mással módszerrel szüntetjük meg a számukra létfontosságú helyeket.

Ágyi poloska irtás módszerei – Fagyasztással

A vegyszermentes poloskairtást többnyire szárazgőzzel végezzük, de előfordulhatnak olyan jellegű bútorok, tárgyak amiket kizárólag a fagyasztó aeroszol hosszú csővezetékével tudunk eredményesen kezelni. Mély hézagok és néhány ágyrács típusnál is kiválóan alkalmazható a fagyasztás. Babaágyaknál a rácsozás illesztékeinél szokott még olyan apró hézag lenni amit más módszerekkel nehézkesebb lenne megoldani. A fagyasztó aeroszol használata videókkal is szemléltetésre kerül.

Kérdése van? Hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal: +36 30 230 8595