Ágy poloska irtása fagyasztással

ágyi poloska irtása fagyasztással

A szélsőséges hőmérséklet alkalmazása ágyi poloska ellen rendkívül hatásos tud lenni. Ennek azonban az a feltétele, hogy a rovar közvetlenül érintkezésbe kerüljön a fizikai hatással. Rejtekhelye ne tudja megvédeni a behatástól. A fagyasztásos eljárás az ágyi poloska petéit is elpusztítja, a felületek károsítása nélkül. Hol és milyen esetekben alkalmazzuk.

Poloskairtás fagyasztással

Alapvetően az ágyi poloska irtása gőzzel történik, ami a vegyszermentes eljárásokat illeti. Ezt bizonyos körülmények fennállása esetén kiegészítjük fagyasztással is. A fagyasztó aeroszol irtószerektől mentes, ezért gyermekek és házi állatok fekhelyeit kezeljük vele többnyire. Károkozás és foltmaradványok nélül lehet vele dolgozni, a rovarokra pedig azonnali ölőhatás fejt ki. Az ágyi poloska irtás módszerei közül a fagyasztást gyakran alkalmazzuk, például nehezen hozzáférhető és mély hasadékoknál.

Ágyi poloska jelei

Honnan tudható, hogy ágyi poloska került a lakásba? Az ágyi poloska első jelei általában a reggelente megjelenő viszkető csípések. Egyeseknél azonban nem vált ki semmiféle reakciót a szúrás. Ők azok akiknél sokkal később kerül felfedezésre a rovar. Amennyiben ágyi poloskára gyanakodik, de nem biztos benne, nézzen utána a linkre kattintva.

Ágyi poloska irtás módszerei – Irtószerek nélkül

A vegyszermentes ágyi poloska irtás alapvetően erre a célra kifejlesztett speciális szárazgőzt előállító géppel történik. Átlagos berendezettségű lakásokban önmagában a gőzölés nem elegendő. Éppen ezért más eljárásokat is alkalmazunk annak érdekében, hogy egyetlen kezelés elegendő legyen. Ágyi poloska elleni harcban a legmagasabb minőségű gépeket és kiegészítő szereket alkalmazzuk, kellő időráfordítással és alapos munkát végezve. A vegyszermentes eljárások alapvetően fizikai hatáson alapulnak mint például a magas hőmérséklet, fagyasztás, légzőnyílás elzárás és a rovar testének felsebzése porozószerrel. Az irtószerek és vegyszerek nélküli módszerek biztonságot nyújtanak a család számára, a hatékonyság megőrzése mellett.

Kérdése van? Hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal: +36 30 230 8595