Ágyi poloska csapda

Ágyi poloska csapda

Ágyi poloska csapda helyes használta

Rovarcsapdák használatának egyértelmű haszna a kártevő jelenlétének bizonyítása, egyes esetekben a mentesítés. Ágyi poloska irtás előtt ( felderítés esetén ) és után is alkalmazunk valamilyen csapdát, vagy csapdarendszert. Ilyen típusú rejtőzködő rovar azonosításában nagy segítség tud lenni a monitoring csapda kihelyezése. A csapdák formája, mérete és a kihelyezés pontos meghatározása változó, az adott helyhez igazítjuk. Magas visszafertőzöttségi kockázattal rendelkező ingatlanoknál elektromos és ragadós felületű csapdákat is telepítünk annak érdekében, hogy minél gyorsabban tudomásunkra jusson, ha baj van. Ezért még időben lehet cselekedni, mielőtt még elszaporodnának. Javasolni szoktuk társasházak, intézmények és szálláshelyeknek egyaránt.

Kérdése van? Hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal: +36 30 230 8595

Ragadós ágyi poloska csapda

Leggyakrabban alkalmazott típus a ragadós felületű csapdák alkalmazása. Ezek vonzó hatással ugyan nem rendelkeznek, de a megfelelő helyekre kellő számban kihelyezve hatékonyak tudnak lenni. Ügyfeleink számára minden esetben biztosítunk ilyen csapdákat, így Önnek nem kell házilag barkácsolnia különböző konstrukciókat. A ragadós felületű ágyi poloska csapda nem tartalmaz irtószert, teljesen biztonságosan használhatóak. Kihelyezésük diszkrét, nem látható helyekre telepítjük. Gyermekek, háziállatok és vendégek számára nem észrevehető. A ragadós felületű csapdák hatékonyságát elektromos melegítő egységgel is megerősítjük szükség szerint.

ágyi poloska csapda

Ágyi poloska hőcsapda

Önmagában is használható és a ragadós csapdák vonzó hatásának erősítésére. Melegítős egységgel ellátott ágyi poloska csapdával egészítjük ki a rendszert. Lényegében az emberi testhez hasonló hőmérséklet mesterséges előállítása a cél ebben az esetben. Folyamatos üzemeltetése olyan ingatlanoknál ajánlott ahol a visszafertőzés kockázata magas, gyakran visszatérő problémát okoznak a poloskák. Diszkért kihelyezése miatt nem kell tartani attól, hogy illetéktelenek észreveszik esetleg hozzáférhető számukra.

Ágyi poloska csapdára mikor van szükség?

Folyamatos megelőzés, rejtélyes csípések azonosítására és az ágyi poloska irtás sikerességének ellenőrzésére kiválóan alkalmas a csapdák használata. Gyakori jelenség, hogy egyes emberek rendszeresen rovarcsípéseket szenvednek el, de a „tettest” nem találják alapos vizsgálat után sem. Az általunk végzett rovarfelderítés során szinte minden esetben megtaláljuk a bűnöst, vagy bűnösöket. Amennyiben mégsem járunk sikerrel, úgy a megfelelő méretű, számú és formájú csapdákat helyezünk ki a megfelelő helyekre. Tesszük mindez azért, hogy azonosítás után a megfelelő irtást el lehessen végezni, még mielőtt az adott kártevő elszaporodna. Zsúfoltabb lakásokban egyetlen apró rovart sokszor még képzett szakember sem képes megtalálni és beazonosítani. Ágyi poloska felkutatásáról részletesen is olvashat.

Milyen csapdákkal dolgozunk?

Gyakran elkövetett hiba, ha valaki kimondottan ágyi poloska csapdát rendel az interneten, házilagos megvalósítás céljából. Tapasztalatainkra támaszkodva minden esetben a körülményekhez igazodva helyezünk ki különböző csapdákat ágyi poloska ellen, függetlenül attól, hogy az egyes gyártók milyen rovart tüntetnek fel az adott terméken. A hangsúly ragadós felületen van és annak erősségén. Ragasztó szalagok, kétoldalú ragasztók általában gyengének bizonyulnak ahhoz, hogy ágyi poloska beleragadjon ezekbe a termékekbe. Házilag barkácsolt csapda hatékonysága alacsony, nehezen elkészíthető és egyetlen egy darab általában nem is elegendő.

Sokan csak legyintenek az irtószer mentes rovarcsapdák hallatán. Ami részben igaz, mert tapasztalat híjján nincsenek tisztában a helyes használattal. Valójában azonban a csapdák tekintetében is ugyanaz a helyzet mint az irtással kapcsolatban, tapasztalat és szakértelem is kell hozzá.

Kérdése van? Hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal: +36 30 230 8595