Ágyi poloska irtás ózongenerátorral

ágyi poloska irtás ózonnal

Ágyi poloska irtás ózongenerátorral lakásban és családi házakban

Itt a hangsúly a „lakásban” szón van, mivel ágyi poloskát jellemzően emberi tartózkodásra kialakított helyiségekben szoktak végezni. Maga az ózongáz önmagában ugyan képes rovarok elpusztítására, de ez csak laboratóriumi körülmények között lehetséges. Hogyan lehetséges mindez?

Ágyi poloska irtása ózonnal

Ágyi poloska irtás ózongenerátorral első hallásra egyszerűnek és praktikusnak tűnik, valójában viszont nem az. Az ágyi poloska hamar megérzi, ha a környezet számára kedvezőtlenül változik. Ilyen lehet az irtószerek kihelyezése, vagy esetleg az ózongáz megjelenése. Mindenféle bolygatásra, a környezet negatív irányban történő változására menekülni fognak. Az adott helyiségben minden irányba szétszélednek és olyan rejtekhelyet keresnek maguknak ahol túl fogják élni a beavatkozást. Ezt követően néhány nap leforgása alatt szépen visszaszivárognak az ember közelébe, újabb csípésekkel kínozva áldozatukat. Sajnos még mindig nagyon sokan vásárolnak különböző műszaki eszközöket, vagy csodaszereket ágyi poloska ellen annak érdekében, hogy házilagos irtást végezzenek velük. Természetesen mindhiába, mert az ágyi poloska nem tartozik a házilag kiirtható rovarok közé.

Ózongenerátor helyett szakszerű irtás

A precíz, szakszerű poloskairtást nem lehet kiváltani semmiféle bolti „ketyerével”. A tapasztalatot és professzionális eszközöket, irtószereket nem fogja semmi helyettesíteni. Mi magunk is több féle eszközt, gépeket, irtószereket, vagy vegyszermentes technológiákat használunk egymásra épülő irtási módszer részeként. Mindezt az évek folyamán felhalmozott tapasztalataink alapján kísérleteztük ki és folyamatosan tesztelünk újabbakat. Ózongenerátort ágyi poloska ellen nem sikerült semmilyen körülmények között eredményesen üzemeltetnünk, de a megrendelőinknek sem. Így a tapasztalatok okán elmondható, hogy az ágyi poloska irtása továbbra is egy igen összetett irtási folyamat.

Ágyi poloska irtás ózongenerátorral – előnye, hátránya

Amennyiben Ön ózonfejlesztő készüléket vásárol minden esetben olvassa el a használati utasítást és az abban foglalt óvó rendszabályokat minden körülmények között tartsa be. Érdemes tudni, hogy ezek a berendezések fertőtlenítésre alkalmasak, a leírásban rovarirtásra vonatkozó kidolgozott módszertant ne is keressen. A különböző betegségek alatt, vagy után magát a fertőtlenítést kiválóan el lehet végezni a készülékek segítségével.

Kérdése van? Hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal: +36 30 230 8595