Ágyi poloska irtás menete

Ágyi poloska irtás menete

Ágyi poloska irtás menete lakásban és családi házakban

Hogyan zajlik az ágyi poloska irtása? Mit és hogyan végeznek a szakemberek egy irtás folyamán? Egyetemleges minden körülmények között alkalmazható recept nincs. A mentesítés minden esetben az adott körülményekhez igazodik.

Kapcsolatfelvétel

Az ágyi poloska irtás menete és annak első lépéseit Ön teszi meg. Ügyfélszolgálatunk ebben nyújt segítséget telefonon, vagy e-mail-en keresztül, néhány alapvető információ megadása után. Az ágyi poloska apró mérete és kiváló rejtőzkődő képessége miatt meghatározó tényezővé válik az a cselekvés sorozat amit kezdetben elvégez. Ágyi poloska irtás előtt, mielőtt szakemberünk kiérkezik, Ön nagyon sokat tehet a hatékonyság érdekében. Az általunk alkalmazott egymásra épülő módszerek rendszere lehetővé teszi, hogy semmit se keljen kidobnia, vagy bezsákolnia alap esetben.

Irtószeres ágyi poloska irtás menete

Az ágyi poloska irtás során tartós méregmező létesítése történik a poloskák tipikus búvóhelyeinél. Ennek a méregmezőnek a kijuttatása permetezéssel, porozással, illetve ködképzéssel történhet. Ennek kiegészítő módszereként szinte minden esetben alkalmazunk kiűző légtérkezelést a hatékonyság fokozása érdekében. Mindehhez természetesen kizárólag a legjobb minőségű anyagokat és professzionális gépeket használunk. Az irtószerek megválasztásának tekintetében a hatékonyságot és biztonságot tartjuk szem előtt. Részletekről és az esetleges előkészületekről ügyfélszolgálatunk ad személyre szabott tanácsokat.

Irtószer mentes ágyi poloska irtás menete

Kezelés során a poloskák minden lehetséges búvóhelyét egy +180°C fokos levegőt (nem párát, és nem vizet) kifújó szárazgőzgéppel kezeljük. A gőzgép speciálisan ágyi poloska irtására lett fejlesztve. Poloskák és a peték pillanatokon belül elpusztulnak, de a tárgyakban , elektromos készülékekben és a textíliákban semmilyen kárt nem okozunk az eljárás során.

Ezen kívül még más irtószer mentes megoldásokat is alkalmazunk egyidőben, amik szintén nem tartalmaznak irtószereket. Ilyenek például por, permet, köd és végezetül csapdák kihelyezést is alkalmazzuk. Maguk a poloskacsapdák lehetnek hagyományos és hőcsapdák melyek megkönnyítik a visszaellenőrzést.

A vegyszermentes ágyi poloska irtás egyik nagy előnye, hogy nem kell ismételni, valamint gyermek és háziállatok mellett is teljes biztonsággal használható. Mivel a 180°C fokos gőz azonnal elpusztítja az ágyi poloskákat és annak petéit, garanciát az első kezelés után vállalunk.

Kombinált ágyi poloska irtás menete

Néhány súlyosabb, körülményesebb esetben előfordul a fenti két módszer kombinálása. Tehát például egy gözölés után nem természetes anyagok, hanem irtószerek kerülnek felhasználásra a maximális hatékonyság érdekében. A kezelés menete ebben az esetben is gőzöléssel kezdődik, majd porozással és permetezéssel folytatódik. Végezetül a légtérkezelés valamelyik formájával folytatódik( füstölés, füstbefújás, ködképzés, ULV ) és csapdázás.

Munkafolyamat

● A kártevő fertőzöttség felderítése, a fertőzött területek felmérése
● Az ágyi poloskák és peték irtása
● Az aktuális helyzet folyamatos követése (monitorozás)
● Dokumentáció
● Az újra fertőződés megelőzése

Kérdése van? Hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal: +36 30 230 8595