Ágyi poloska irtás ára

Ágyi poloska irtás ára

Ágyi poloska ára. Mennyibe kerül az ágyi poloska irtása szakember segítségével?

Az ágyi poloska irtás ára egy nagyon fontos és sokakat érdeklő kérdés. Mindenkit foglalkoztató téma, amennyiben ágyi poloskával kerül kapcsolatba, legyen az lakás, munkahely, vagy szállás. Az ágyi poloska irtás ára önmagában is árulkodó lehet, gyanúsan olcsó, illetve túlságosan gyorsan kivitelezett irtás feltételezhetően nem lesz sikeres. Akár szakember végzi, akár házilagos kivitelezés történik. Kizárólag a díjak figyelembevételével nem lehet messzemenő következtetést levonni, de kiinduló pontnak tekinthető. Melyek lehetnek az ágyi poloska irtás árait befolyásoló tényezők?

Vállalkozással kapcsolatos költségek

Minden vállalkozásnak – legyen az egyéni vagy társas – vannak alap költségei. Ide tartoznak a bér, járulék és különböző fenntartási költségek. Ezek mindenki által ismert terhek, részletesen nem is kell őket ismertetni. Nézzük meg inkább azokat a tételeket amiket sokan nem ismernek, illetve nem is gondolnák, hogy egyáltalán léteznek.

Irtószeres poloskairtás ára

Az ágyi poloska irtására felhasználható engedélyezett készítmények, igen drágának mondhatóak, ráadásul nem is áll rendelkezésre nagy választék belőlük. Ezen néhány készítmény árában persze jelentős különbségek vannak. Mikor és melyik készítmény kerül felhasználásra, ha poloska irtást rendel valaki, a körülmények ismeretében szakképzett személynek kell eldöntenie.

Kérdése van? Hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal: +36 30 230 8595

Figyelembe kell venni az ingatlan típusát, műszaki hiányosságait és általános állapotát. Bútorzottságot, esetleg a lakók számát, felhasználás módját. Nagyon nem mindegy, hogy lakásról vagy hotelszobáról van szó. Egy zsúfolt lakást költségesebb kezelni mint például egy szinte üres hostel szobát két ággyal. Természetesen ezt a példát meg is lehet fordítani, tíz ágyas galériás hostel poloska mentesítése többe fog kerülni egy normál lakásnál. Galéria, lambéria mindkét esetben néhány ezer forintos többletet jelent.

Permetezés tekintetében a munkaoldatokhoz irtószer koncentrátumokat használnak a szakemberek. A koncentrátumok ára 8-45 000 forint között van nagyjából. Talán nem árulunk el nagy titkot, ágyi poloska ellen – egy átlagos lakásban – nem a legolcsóbb lesz az igazán hatásos. Üres helyiségekben talán lehet olcsóbb készítményekkel dolgozni, ha azt megelőzően ezekkel nem történt valamilyen kezelés. Átlagosan berendezett és mondjuk gyermekek mellett inkább jobb mínőségű termékkel célszerű dolgozni. Éppen ezért egy permetező gép feltöltésének ára széles skálán mozoghat. Itt előfordulhat, hogy egyszerre több irtószert, kiűzőszert és segédanyagot is használni kell egyszerre.

Szakemberek a helyszín megismerése után választják ki a megfelelő formulációt. Mindig mindenhol alkalmazható általános recept nincs.

Légtértelítés mint kiegészítő eljárás, igen gyakran alkalmazott technológia a kártevőirtásban, kiemelten rejtett életmódú rovarok ellen. Normál szobákban főként rovar kiűzésre alkalmas, de nem kizárólagosan. Természetesen ennek is van anyagi vonzata, legyen az hidegköd vagy füstképzés. A felhasznált anyagok 2500-7000 forint között mozognak jelenleg. Ezek a számok egy teljesen átlagos másfél szobás lakás tekintetében értendők. Az ágyi poloska irtás árát komolyan befolyásolhatja a légtértelítés, viszont a hatékonysága bizonyított, ágyi poloska irtásánál szinte kötelező.

Rovarirtó por használata is indokolt lehet, főleg társasházi lakásoknál a bejutási kapuk kezeléséhez. Konnektorok, kapcsolók és csőáttörések porozása az elsődleges célpont. Lehetnek még ezeken kívül az ingatlan sajátosságaiból adódó egyéb porozást igénylő területek is pl.: szegélyek, lambéria, hézagok, bútorok stb. Az ágyi poloska irtás árát kisebb-nagyobb mértékben a porozás is befolyásolja, attól függően mekkora területet és azt milyen eljárással lehet kezelni.

A rovarirtó hab, szintén mint kiegészítő készítmény alkalmazható ágyi poloska ellen. Felhasználási területe lehet az ágyneműtartó, háttámla vagy nehezen hozzáférhető egyéb rések. Kiűzésre alkalmas kémiai anyagokat is tartalmaz a legtöbb ilyen jellegű készítmény. Hatástartóssága 3-4 nap. Magát a készítményt a rovarok búvóhelyeire illetve vonulási irányuknak megfelelően kell kijuttatni. Szintén 3-5 ezer forint többlet költséget jelent az alkalmazása. Rovarirtó habot csak akkor érdemes használni, ha más módon nem elérhető a kezelni kívánt terület.

Hogyan válasszon rovarirtót

Az irtószeres poloska irtás ára a fentiek figyelembevételével célszerű kiszámolni.  Látható, hogy egy teljesen átlagos másfél szobás lakás tekintetében 15 ezer forint alatt csak nagyon ritka – szinte üres ingatlan – esetben lehet számolni. 5-liter munkaoldat minimum szükséges normál háztartások hatékony kezelésére. Teljesen természetes, hogy mindenki az anyagi helyzetéhez mérten a legolcsóbb megoldást részesíti előnyben. Milyen árkategóriában érdemes keresni. Vegye figyelembe a küvetkezőket:

  • Lakók: gyermekek, idősek, betegek, háziállatok, stb.
  • Berendezési tárgyak: száma, fajtája, állapota
  • Zsúfoltság
  • Ingatlan típusa, kialakítása, kiegészítői
  • Ingatlan használatának módja
  • Fertőzöttség szintjel
  • Előzmények

A legolcsóbb ajánlatot elfogadni nem túl bölcs dolog például ágyban fekvő beteg, vagy kisbaba mellett. Szintén nem érdemes olcsó irtással kísérletezni zsúfoltság, faház, lambériázott épületekben. Ilyen esetekben érdemes fontolóra venni egy kombinált irtási módszert mely az irtószereken kívül más anyagokat és technológiákat is tartalmaz. Az irtószeres poloskairtás tekintetében figyelembe kell venni az ismétlések számát is mivel azt annyiszor kell kifizetni ahány irtás szükséges. Jó esetben minimum két irtás szükséges.

Irtószer mentes ágyi poloska irtás ára

Az vegyszermentes, hőkezeléses eljárások tekintetében az ágyi poloska irtás ára teljesen másként kerül kiszámításra, mint a fentebb leírt irtószeres technológiánál. Két fő szempont meghatározó az árak tekintetében. Egyik fontos szempont maga a műszaki háttér, vagyis az irtáshoz használt gépek, felszerelések, kiegészítők. A másik dolog ami hőkezeléses poloska irtás árát alapvetően meghatározza, az pedig a szaktudás és munkaidő.

Elméletben és gyakorlatban is rendkívül felkészült szakképzett személyzet szükséges, ezen eljárások megfelelő alkalmazásához. Akinél már volt poloskairtás, tisztában van vele mennyire fontos ennek a két tényezőnek az együttes megléte. A hővel történő poloskairtás lényegesen nagyobb felkészültséget igényel, másként ezek a megoldások is kudarcba fognak fulladni. Laikusok meg se próbálják alkalmazni ezen technológiák bármelyikét, mert igen nagy kárt tehetnek, magukban és a berendezési tárgyakban egyaránt.

Konkrét árak tekintetében a lényegesen több munkaóra és a kezelésekhez használt felszerelések, eszközök magas ára alapjaiban drágítja meg ezt a fajta eljárást. Cégünk a gőzzel történő irtást más módszerekkel is kiegészíti amelyek egymást erősítik és azonnali eredményt biztosítanak hosszú távon.

Ágyi poloska irtás ára a megrendelőnél

Sokan nem tudják, de a fentieken túlmenően vannak további költségek, melyek befolyásolják az ágyi poloska irtás árát. A szakemberek és szakvállalatok mindegyikének rendelkeznie kell irtószer raktárral. Ennek az irtószer raktárnak a kialakítása és folyamatos üzemeltetése – a törvényi szabályozásoknak megfelelően – költséges. Dolgozók kötelezően előírt továbbképzése évente 2-3 alkalommal további terhet jelent.

Közvetlen anyagi terhet nem jelent, de az árképzésnél beleszámít annak ténye, hogy aki ezt a szakmát választja az fokozott fizikai és pszichés megterhelésnek van kitéve. Valamint igen nagy felelősséggel is jár a kártevőirtás amit nem szabad figyelmen kívül hagyni. Az irtószerek, irtószer koncentrátumok felhasználása komoly elméleti tudást igényel, amit folyamatosan fejleszteni szükséges. Leggyakrabban az elméleti tudás hiánya miatt fullad kudarcba az ágyi poloska irtása, legyen az házilagos irtás, vagy „önjelölt” kártevőirtó megbízása.

Tehát mindent figyelembe véve, olcsón minőségi munkára ebben a szakmában sem szabad számítani. Az ágyi poloska irtás ára soha nem lesz egynéhány ezer forintból kivitelezhető, ha mégis, akkor az nem szakmunka. Kártevőirtásban a nem szakmunka egyenlő a rendkívül magas kockázattal ami az egyéneket, családokat, haszon- és társállatok érintheti, igen nagy mértékben. Nem beszélve az anyagi károkozásokról.

Szélesebb körben az építőiparban tapasztalni, hogy a nem megfelelő szaktudással rendelkező egyének micsoda károkat képesek okozni. A folyamatos ágyi poloskával küzdők tudják miről beszélünk. Rovarirtásban éppen ezért az irányelvünk: A legjobbat, vagy semmit.

Kérdése van? Hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal: +36 30 230 8595