Ágyi poloska irtása gőzzel (magas fertőzöttségnél)

Ágyi poloska irtása gőzzel (magas fertőzöttségnél)

Lehet ágyi poloskát irtani gőzzel magas egyedszámnál?

Magas fertőzöttség, jelentősen elszaporodott ágyi poloska esetén kizárólag gőzzel irtást végezni még nagy munkatapasztalattal rendelkező szakemberek számára is kihívás. Ráadásul lehetnek olyan rejtekhelyek amiket kizárólag gőzzel nem kezelhetőek, vagy nem elérhetőek. Az ágyi poloska irtás gőzzel nagyon aprólékos munkát igényel és általában önmagában kevés is, a megfelelő eszközök birtokában sem hoz biztos eredményt magas fertőzöttség mellett. A legtöbb ilyen esetben kiegészítő módszereket szükséges alkalmazni. Ezek a kiegészítő eljárások lehetnek irtószeres, vagy irtószer mentes technológiák. ( Ágyi poloska irtás módszerei ) Amikor már a poloskák nagy mértékben elszaporodtak, nagyon fontos az első lépés amit megtesznek ellene.

Kérdése van? Hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal: +36 30 230 8595

Gyakori hibák ágyi poloska ellen

Reggelente sok viszkető csípésekkel ébred, vagy a felkutatás során rovargócokat talál, azonnal kérjen segítséget. Ilyen körülmények között véletlenül se próbálkozzon házilagos irtással. Az emberek nagy többsége saját kezébe veszi az irtás szinte minden körülmények között. Jellemzően ezek a gyakran elkövetett hibák ágyi poloska ellen, amit sokan elkövetnek. Bolti irtószerekkel, tisztítószerekkel és ózongenerátorral semmilyen körülmények között sem szabad kísérletezni.

Hogy néz ki egy erősen poloskafertőzött helyiség?

Mint az látható az ágyi poloska nem kizárólag az ágyban rejtőzködik. Egy házilagos beavatkozás esetében gyakran tapasztalni, hogy ilyen mennyiségű rovar már képes az egész lakást, valamint a szomszédokat is befertőzni.

Magas fertőzöttség képekben

Ágyi poloskával nagy mértékben fertőzött helyiségben már belépéskor láthatóak azok a tipikus nyomok, ami alapján egyértelműen azonosítani lehet a rovarokat. Ágyi poloska irtása gőzzel (magas fertőzöttségnél) is megoldható, kombinált kezeléssel.

Kérdése van? Hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal: +36 30 230 8595