Ágyi poloska irtás kombinált eljárással

ágyi poloska irtás kombinált eljárással

Kombinált ágyi poloska irtás

Mit jelent ez pontosan? Miért és mikor van rá leginkább szükség? Az ágyi poloska irtás módszerei közül mindenki mást preferál. Van aki olcsóbb irtószeres kezelést választ és vannak akik a vegyszermentes megoldások hívei. Persze olyanok is akadnak akik a házilagos irtásban látják a megoldást. Az ágyi poloska irtás kombinált módszerekkel lényegében egy azonnali ölöhatást és egy tartós védelmet biztosító technológia. Több részből álló munkafolyamat mely során az egyes irtási módszerek egymást követik, egymásra épülően kerülnek elvégzésre.

Ágyi poloska irtás kombinált eljárással mit jelent?

Lényegében ez egy mindent az egyben eljárás ami az élő egyedek és az ágyi poloska pete egyidőben történő elpusztítását jelenti. Továbbá az elérhetetlen, mélyen rejtőzködő egyedekre is hatással van anélkül, hogy bontani keljen, vagy kidobni bármit is. Mindezen túlmenően tartós védelmet biztosít az irtás után behurcolt, vagy aktív módon bekerülő poloskák ellen. Tehát egy olyan erős támadási stratégiát alkalmazunk ágyi poloska ellen ami maradéktalan elpusztítást biztosít, még nehéz körülmények esetén is. Nehéz körülmények alatt a túlzsúfolt, erősen rovarfertőzött, sok egyéb irtáson átesett ingatlanokat értjük. Legyen az lakás, családi ház, intézmény, stb. Milyen módszereket foglal magába a kombinált ágyi poloska irtás?

Kérdése van? Hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal: +36 30 230 8595

Ágyi poloska irtás gőzöléssel

A gőzzel történő irtás alap pillére a vegyszermentes ágyi poloska irtásnak. Önmagában a poloskák ellen nem alkalmazható, kizárólag valamilyen kiegészítő technológia bevonásával. A megfelelő felszerelés birtokában, a gőzzel történő irtásnak két nagy erőssége az azonnali ölöhatás ( élő rovarokra és annak petéire ), valamint az irtószer mentesség. Kiemelt szempont mindez gyermekek, idősek és háziállatok mellett. Aprólékos munkával egy adott szobában rengeteg mindent kezelni lehet gőzzel, de sajnos mindig akad elérhetetlen része a helyiségnek amit kizárólag gőzt használva nem lehet megfelelően rovarmentesíteni. Igaz ez bizonyos bútorokra vonatkozóan is.

vegyszermentes poloskairtás

Tehát gőzölés kiegészítéseként minden esetben használunk más bio, vagy irtószeres megoldásokat is. A lényeg, hogy ismétlések nélkül egyetlen beavatkozással eredményesek tudjunk lenni és ne legyen szükség ismétlésekre. Mivel minden helyiség és minden eset más és más ezért mindenre fel vagyunk készülve, hogy azonnali poloskamentes területet tudjunk biztosítani. Természetesen előfordulhatnak olyan körülmények ( épület állapota, szeméttel teli szobák, stb. ) amikor meg kell ismételni az eljárást.

Ágyi poloska irtás irtószerekkel

Az irtószerek használatának is megvannak az előnyei és hátrányai. A megfelelő szer megválasztásához szakképzett személy szükséges, aki pontosan fel tudja mérni az adott körülményekhez viszonyítva, milyen hatóanyagokra és szerformákra van éppen szükség. Valamint az irtásra szolgáló módszerek közül is képes a leghatékonyabbat kiválasztani. Tudni kell, hogy az irtószer koncentrátumok ( kizárólag szakembereknek elérhető ) közül is vannak olcsóbbak és drágábbak. Irtószeres eljárások tekintetében amennyiben ágyi poloskáról beszélünk, jellemzően több hatóanyagot szükséges alkalmazni. Ágyi poloska és csótányok tekintetében biztosan nem a legolcsóbb lesz az eredményes.

Ebben az esetben kizárólag felső kategóriás termékekkel dolgozunk, amik lehetővé teszik a legjobb eredmény elérését és persze a legbiztonságosabb. Emberre, állatra nem veszélyes. Kombinált ágyi poloska irtás tekintetében, ha szükséges irtószert (is) használnunk, úgy lényegesen kevesebbet mint egy hagyományos mentesítésnél. Itt nem fog semmi tocsogni az irtószeres permetlében. Lentebb a videó. Ágy poloska irtószerekről bővebben is olvashat.

További módszerek ágyi poloska ellen

A körülményektől függően ágyi poloska irtása történhet porozással, ködképzéssel, füstöléssel és hab kijuttatásával. Némelyik ezek közül irtószeres, de vannak teljesen irtószer mentes termékeink is erre a célra. A lényeg, hogy ne legyen szükség ismétlő kezelésekre, tehát egyetlen irtás után elérjük a célunkat, ami a maradéktalan elpusztítás. Részletesen az ágyi poloska irtás módszereiről. Természetesen az elért eredményről meg is kell győződni. Ennek érdekében különböző csapdákat alkalmazunk, amiről bővebben az ágyi poloska csapdákról szoló írásunkban olvashat.

Kérdése van? Hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal: +36 30 230 8595

Egyszerűen megszabadulni a poloskáktól

Amint felfedezésre és beazonosításra került, hogy ágyi poloskája van leggyorsabban úgy szabadulhat tőlük, ha felveszi velünk a kapcsolatot mielőtt még cselekedni kezdene ellenük. Amennyiben nem biztos benne, hogy milyen rovarról van szó, csak rejtélyes viszkető csípéseket tapasztal, kérjük olvassa el az ágyi poloska felderítése című írásunkat.

Az időben felfedezett és szakszerűen kezelt problémákat garantáltan egyetlen kezeléssel megoldjuk. Nem tanácsoljuk a házilagos megoldásokat, az interneten olvasott különböző praktikák kipróbálását. Az ilyen jellegű kísérletezgetések rontani fognak a helyzeten. Amiket biztosan kerüljön el:

  • Lomtalanítás, bútorok kidobása fóliázás és bezsákolás nélkül
  • Olcsó irtószeres, vagy bolti irtószeres kezelés
  • Házilagos gőzölgetés
  • Ózongenerátor használata rovarok ellen
  • Öngyújtózás és más tűzszerszámok alkalmazása
  • Növényvédő, gyomirtó, csavarlazító, stb.

Egészen bizonyos, hogy a fentiekkel való próbálkozások szétkergetik a poloskákat, így az elsődleges rejtekhelyeket elhagyván, mindenhol elrejtőznek a lakásban ahol eredetileg nem tették volna. Az ágyi poloska nem tartozik a házilag kiirtható kategóriába.

Ágyi poloska irtás kombinált eljárással ( videó )

A kombinált ágyi poloska irtás lényege a drasztikus, azonnali és tartós ölöhatást biztosítson olyan helyzetekben ahol más eljárás már nem segít. A kombinált poloska irtáshoz gőzölést, fagyasztást, permetezést, porozást, hab-képzést füstölést és füstbefújást alkalmazunk. Ezt követően ágyi poloska csapdákat helyezünk ki az eredmény ellenőrzésére.

A bio, vagy irtószerek valamint a technológiák kiválasztása szakembereink feladata a terület megismerését követően