Hogyan szabaduljunk meg az ágyi poloskától

Hogyan szabaduljunk meg az ágyi poloskától

Hogyan szabaduljunk meg az ágyi poloskától, ha már bekerült a lakásba

Ebben az esetben egy nagyon fontos dolgot kell eldönteni. Irtószerek felhasználásával szeretne megszabadulni az ágyi poloskától, vagy irtószerek nélkül. Mindezek után eldönthető, hogy házilag kísérletezik valaki, esetleg szakemberhez fordul. Ennek a kérdésnek az eldöntésében szeretnénk segíteni. Időröl-időre minden háztartásban megjelenik valamilyen kártevő. Az emberek egy része ilyenkor maga veszi kezébe a probléma megoldását, mások pedig szakemberhez fordulnak az ügy rövid lezárása érdekében. De mi a helyzet, ha ágy poloskáról van szó? Mi a helyes hozzáállás ágyi poloska ellen.

Hogyan szabaduljunk meg az ágyi poloskától szakember segítségével

Sokan megtapasztalták már, hogy ágyi poloska ellen nem lehet szakember segítsége nélkül megszabadulni. Más kártevővel ellentétben ennek a vérszívónak a maradéktalan elpusztítása professzionális irtószereket ( nem bolti ) és eszközöket igényel. Ágyi poloska irtást végzünk irtószeres és irtószer mentes módszerekkel. Komplikált esetekben a kettő kombinációja hozza meg a kívánt eredményt. A két eljárás közötti különbségekről a linkre kattintva olvashat bővebben. Mindkét módszer alkalmazásánál kizárólag a legmagasabb minőségű termékeket és gépeket használjuk. Ágyi poloska ellen a legjobbat, vagy semmit.

Hogyan szabaduljunk meg az ágyi poloskától házilag

Ágy poloska irtás házilag tapasztalataink alapján lehetetlen, nagyon nagy szerencse kell ahhoz, hogy valakinek sikerüljön mind egy szálig elpusztítani a poloskákat. A legtöbb házilagos próbálkozás inkább csak súlyosbítja a kialakult helyzetet. Ennek legfőbb oka a tapasztalatlanság, rossz tanácsok és a biológiai tulajdonságok ismeretének hiánya. Javasoljuk olvassa el a témával foglalkozó írásunkat.

A legjobb tanács amit adhatunk (amit nagyon kevesen fogadnak meg) azonnal forduljon szakemberhez. Tájékoztatást kérni nem kerül semmibe. Viszont, ha helytelenül kezd el cselekedni akkor nagyon nehéz és költséges lesz megszabadulni ettől a vészívótól. Akiknek már volt dolga ágyi poloskával, azok tisztában vannak vele, hogy miről beszélünk. Fórumokon olvasni néha hajmeresztő megoldási javaslatokat. Többnyire tejesen hatástalanok, csak elriasztásra alkalmasak ( ecet, domestos, illóolaj stb. ) Aztán persze vannak még növényvédő szerek, csavarlazító és egyéb emberre, állatra is mérgező vegyszerek. Egyik sem ágyi poloska irtásra alkalmas anyag.

Hogyan szabaduljunk meg az ágyi poloskától intézményekben

Vannak olyan lakások, szálláshelyek és intézmények ahol folyamatosan visszatérő gondot okoznak az ágyi poloskák. Rengeteg irtás és bútorcsere, esetleg felújítás után sem változik semmi. Ennek legtöbbször az az oka, hogy utánpótlás érkezik a szomszédos lakásból, szobából. A rendszeres behurcolás is felmerülhet például munkahelyről. Intézmények esetében még a nem teljes körű irtás okozhat egyfajta pingpong effektust, vagyis ha a rovarirtás kizárólag egy-két szobára korlátozódik. Ilyen megoldás csak gyérítésre szolgál, de természetesen ágyi poloska tekintetében nem ez a cél. Amennyiben rendszeresen ágyi poloskával küzd kérjük hívjon minket telefonon. Mivel minden eset más és más, irtási és megelőzési stratégiánkat az adott körülmények ismeretében dolgozzuk ki.

Kérdése van? Hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal: +36 30 230 8595